Életerő ébresztő barangolás : Vadállókövek – Prédikálószék – Királykút


Ébred a természet, ideje az életerőnket is felébresztenünk!
Március 21-ével a Nap belépett a Kos jegyébe, ami az erőről szól, a tettekről, az elindulásról és akár a szintlépésről is.
Új évkör kezdődik, ilyenkor érdemes új életet kezdeni azzal, hogy teszel valamit önmagadért, a boldogságodért, az egészségedért. Ehhez kínálok lehetőséget:

Csodás tájra hívunk, jó kedélyű, természetszerető emberek közé, élő kapcsolatok létesítésére a természettel és útitársainkkal. Lépj új szintre életedben!
A sziklás terep komoly kihívást jelent, valódi erőpróbának számít a kirándulóknak, mégis teljesíthető. Nem csak bejárjuk a méltán közkedvelt útvonalat, megnézzük a környék talán legcsodásabb panorámáját, hanem valódi élményben részesülünk: hol beszélgetünk, hol pedig átadjuk teljes figyelmünket a jelennek, a természetnek, és önmagunknak, megélve belső békénket.
Utunk során a természet szépségeivel való feltöltődésen túl arról is beszélgetünk, hogyan tudjuk a természetes életerőnket megnyilvánítani, megteremteni az EMBERhez méltó életünket, mit tehetünk természeti környezetünk, -értékeink megbecsüléséért, új szempontokat kapva életminőségünk emeléséhez.
Nevetünk és megtöltjük a tájat ezzel a derűvel, ami nem fogható semmilyen más boldogsághoz.
Gyere, tarts velünk, erre a felfrissülést és nyugalmat adó, élményekben és érzésekben gazdag túránkon! Kezdj új életet, lelkesen, lendületesen!
A táv 15 km, a szintkülönbség 550m, közepesen nehéz.
Felkapaszkodunk a Vadálló gerincen, megpihenünk a Vadálló köveknél, megcsodáljuk a gyönyörű panorámát, felmegyünk a Prédikálószékre, körülnézünk a kilátóból, majd a Király patakon át eljutunk Király kútig, ahonnan a Szőke forrás völgyén át visszaereszkedünk Dömösre.
Hozzájárulás: 2500 Ft, 18 év alatt és MÉHE tagoknak díjtalan. A részvételnek jó erőnlét a feltétele!
Bakancs viselése és gyakorlat ajánlott, kisebbeknél gyakorlat és fegyelem feltétel!
Találkozó:• Dömös, hajóállomás épület előtt.
Akit tudunk, autókba összeszervezünk, hogy minél kevesebben jöjjenek busszal, ezért kérlek jelezd milyen irányból, mivel érkezel.
Busz 8:35-kor indul a XIII. kerületi Újpest-Városkapú buszállomásról, a jegyet előre kell megvenni, így érdemes 15-20 perccel előbb érkezni. Figyelj, mert nem a IV. kerületi, hanem a XIII. kerületiről!
10:00 órakor érkezik be Dömösre. Visszafele óránként indul…
Autóval érdemes a Duna-parton, a Rév-nél parkolni, ott ingyenes.
• találkozó ideje: 10:00, a pesti busz érkezését bevárjuk
• kirándulás vége legkésőbb: 17:00
Hozz magaddal: Papírt, írószert. Élelmet, inni valót. Olyan nasit, amivel megkínálhatod a többieket.
Az öltözék réteges, az időjárásnak megfelelő legyen.
A túrát vezeti: Tiringer László önismereti mentor
Bejelentkezés, tájékoztatás: levelek@tiringerlaszlo.hu
További programjaimat itt találod: https://www.facebook.com/pg/osszhangban/events/
FB csoportunk: https://www.facebook.com/groups/termeszetesmegoldas/
Szeretettel várunk !

Szerző: TiLaci

A Rólam menüben olvasható!