Boldogulástréning

A rendszerem lényege, hogy egy logikusan összeállított, egymásra épülő kérdéssor mentén haladva lépésről lépésre teljesen feltérképezed az életed, s így rálátva a feladataidra, lehetőségeidre, tulajdonságaidra, képességeidre megtanulod a helyzetnek megfelelően alkalmazni őket, felismerve a múlt tanításait új nézőpontot adva nekik, helyükre teszed a történéseket. Hisz mindaz, amit megéltél az életed fontos része, viszont már elmúlt, a tanításait összegyűjtve teheted be őket a múltadba, ahova valók. Csupán emlékek maradnak, így leteheted őket, Te pedig továbbléphetsz. A tapasztalataidat felhasználva szabadon élheted a jelened s ezáltal boldogan alakíthatod a jövődet.

A folyamaton a saját ritmusodban önállóan haladsz, én csupán a megértést, felismeréseket segítem, a figyelmedet a fontos dolgokra irányítva, hogy abban a tempóban, és irányban haladj, ami számodra a legjobb.

Megjártam ezt az utat, ismerem a csapdáit, veszélyeit. Jónéhányba belementem, s végül kijöttem belőle. Volt, hogy kísérővel, de sokszor magányosan sodródva. Jól ismerem a különbséget!
Ezeket a tapasztalatokat bocsájtom rendelkezésedre.

Minden ember más, minden helyzet egyedi, mégis vannak törvényszerűségek, amik közösek.

Alapvetően 30 napos modulokból épül fel a folyamat, ami egy egynapos személyes konzultációval indul, ahol összeállítjuk a 30 napra a rendszeresen végzendő gyakorlatokat amit a napi ritmusodnak megfelelően állítunk össze, ezt egy munkafüzetként megkapod, és önállóan végzed. Ha kell telefonon, emailben adok iránymutatást, ha nagyon szükséges kaphatsz közben személyes tanácsadást.
A 30 nap arra szolgál, hogy legyen időd megélni, feldolgozni, a gyakorlatba, az életed részévé tenni az új információkat, hozzáállást.

Ha még nem találkoztunk, kérlek válaszd a Online tanácsadást!