Hová rohansz ember ? sokadik rész :)

Eljött a felelősségvállalás, tudatosság ideje. Most vizsgázunk belőle. Választhatunk: megállunk magunktól, magunkért, a többiekért, vagy megállítanak. A fogyasztósdi mókuskerék hajtás ideje véget ért. Minket nem visel meg a vírus. Minket nem, mert jó az immunrendszerünk. Sokaknak viszont nem.
Dolgoztam kórházban, megtapasztaltam, milyen egy túlterhelt nap, amikor kevesen vagyunk, és özönlenek a betegek. Egyetlen nap! Én szerencsés vagyok….
A mostani egészségügyi dolgozók nem tudjuk mire számíthatnak… (Leginkább az elhivatottságukra)
Kérlek tegyél meg mindent azért, hogy egészséges maradj!

Napok óta rengeteg cikket, hozzászólást olvastam, videót néztem a témában. A vírus elterjed, megállítani nem lehet. Lassítani viszont igen! Fegyelmezettséggel, odafigyeléssel. Nem a mortalitás a kiugró, hanem a kórházi kapacitás lekötése, különösen az intenzív osztályoké. A gyorsasága adja a veszélyességét, és az, hogy akinél tünetek jelentkeznek, azok viszont súlyosak.

A sajtó általi pánikkeltés nem segít, sőt!!! A liszt és a cukor sem segít. A bagatelizálás struccpolitika.

Viszont van ami igen: Az immunrendszerünk megerősítése, kézmosás, kézmosás és kézmosás. Nyugalom, pihenés és jókedv, ja meg a kézmosás. Most ne mászkáljunk össze-vissza.

A világunk alapjaiban változik meg. Széthullik mindaz ami már rég idejét múlt, hogy átadja a helyét annak, amit mi valójában szeretnénk.
Észrevetted mennyi jó dolog történik mostanság ? Tudom persze elterelte a figyelmedet a zűrzavar…Szembesülünk a félelmeinkkel, (ami remek lehetőség arra, hogy végre eldöntsük melyikünk irányítja az életünket) meg különben is… Állj! Mindez lényegtelen. Kezd el figyelni a szépet, a jót, az emberit, a nemest. A zűrzavar majd elcsitul. Te csak figyelj!
A kérdés csupán az, hogy okoskodunk, dacolunk, pökhendiskedünk, vagy tanulunk más tapasztalatából. Alább egy értelmes leírás az olasz példáról.Utánozás, majom szokás. Ugye, mi gondolkodó értelmes emberi lények vagyunk ??? Ugye mi tudunk nyugton maradni ??? Ugye mi tudunk kezet mosni ??? Ugye mi tudunk szeretettel egymásra odafigyelni??? Ugye mi tudunk a káosz közepette is higgadtak maradni??? Egyszerű ez, mint a kézmosás 😀

Ha bármilyen módon támogatnád az elképzeléseim megvalósulását, vagy segíthetem a fejlődésed, írj nekem !

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.

  Ajánlott csoportok, események, ahol kapcsolódhatsz:

  Egyéni Önismereti barangolás

  TiLaci névjegye

  A Rólam menüben olvasható!
  Kategória: Gondolataim | A közvetlen link.

  Vélemény, hozzászólás?

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .