Igény a teljességre

Kedves teljességre törekvő embertársam!

Önismereti mentorként és túravezetőként a természet részeként élésben, életük kiteljesedésében, a testi-lelki-szellemi harmóniájuk, a teremtő képességeik felelős megélésében, önmaguk, a helyzetek, folyamatok teljességére való tekintésében kívánom segíteni a hozzám fordulókat.
Szívügyemként az EMBERségesség, az ÉLET szentségének megélését segítem, a természetes módszerek népszerűsítését végzem. Foglalkozásaim ezért lehetőleg a szabadban történnek.
Szeretettel látlak bármely eseményemen!

Szeretném bemutatni az Önismereti barangolást 

Kényelmes tempójú kirándulásunkon bőséges időt és figyelmet szentelünk az élményeink befogadására, ahogy az élet szépségéhez és a természet bőségéhez kapcsolódunk. Nyugalomra lelünk, valódi élményekkel gazdagodunk, élő kapcsolatokat létesítünk a természettel, önmagunkkal és útitársainkkal.

A terep biztosítja, hogy testünket alaposan átmozgatjuk, megélénkül a vérkeringésünk, felpezsdül a szervezetünk, tüdőnket átjárja a friss, üde, tiszta levegő, légzésünk kiegyensúlyozottá, szabaddá válik. Elménk elcsendesül, lelkünk nyugalomra lel. 

A táv és a szintkülönbség nem számottevő, a jelenlét, a természetbe kapcsolódás, feltöltődés, az élet szépségének megélése van a figyelmünk középpontjában.

Megtapasztaljuk az ÉLET áramlását, testi-lelki-szellemi harmóniánk rendeződik, ezáltal javul az életminőségünk.
A természetes környezet nyugalmat, békét ad, bőséges lehetőséget a szemlélődésre.

Ez az idő rólad szól, hogy nyugalomra lelj, megpihenj, feltöltődj, s megéld az élet szépségét, a békédet.


Egyszerű gyakorlataink segítenek kilépni a hétköznapokból egy támogató közösségbe, ahol megélhetjük a hasonló érdeklődésű embertársaink elfogadását, megértését, jelenlétét, mégis egy meditáció-szerű elmélyült állapotot, amikor éber tudatosságunk, érzékszerveink, és a finom érzékelésünk újra aktiválásának köszönhetően tapasztalhatjuk meg a természet 

sokrétű csodáját.

Megélhetjük, hogy a természet részei vagyunk, megtalálhatjuk a helyünket a világban, megváltozhat az élethez, a közösséghez és a természethez fűződő viszonyunk, ezáltal hozzájárulhat az ökológiai válság kezeléséhez az egyén és a társadalom szintjén is.

Önismeretünk úgy bővül, hogy a természethez, Földanyához, a természeti elemekhez önmagunkhoz és társainkhoz való viszonyunkat megfigyeljük.

Befelé figyelésünk által ráláthatunk arra, ami elkerülte figyelmünket, így tudatosul. 

Az értő, együttérző jelenlét segít elfogadni, megértésre lelni, elengedni. Gyakorlataink segítik a tudatosodást, jelenbe érkezést, általuk új nézőpontokat kapunk, javul életminőségünk.

Barangolásaink helyszíne leginkább a Budai hegyek, néha a Pilis.

Az egyéni foglalkozás:

Ha inkább arra érzel hívást és teljes figyelemre vagy csöndre, megnyugvásra vágysz, kérlek jelezd felém, a tematikát hozzád igazítom, a helyszínt, időpontot egyeztetjük.


Jó EGÉSZ-séget kívánok!

Ha bármilyen módon támogatnád az elképzeléseim megvalósulását, vagy segíthetem a fejlődésed, írj nekem !

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.

    Ajánlott csoportok, események, ahol kapcsolódhatsz:

    Egyéni Önismereti barangolás