Milyen esetekben érdemes hozzám fordulnod ?

Összegyűjtöttem egy csokrot a lehetséges helyzetekről. Bármelyik is ismerős, szeretettel látlak!

 • szeretnél javítani életed minőségén.
 • azt mondod, hogy te tele vagy álmokkal, elképzelésekkel, amik hatalmasak és te hol vagy mindehhez, szeretnéd azt megtudni, hogy hogyan tudod az álmaidat elérni. Hogyan tudsz felnőni az álmaidhoz? Hogyan tudsz felnőni a feladataidhoz?
 • úgy érzed, hogy te tele vagy szeretettel, tele vagy tenni akarással, szeretnél tenni a világért, tenni azért, hogy egy élhető boldog világban éljünk, és nem érzed ennek a módját, nem találod az utat, hogy hol tudnád mindezt megvalósítani? Hol lehetne hatékonyan, jól megmutatni azt a sok szépet és jót ami benned van? Azt a rengeteg szeretetet, ki tudd mutatni, ezt meg tudd mutatni másoknak is úgy, hogy mindez jó legyen a külvilágnak is, biztonságban legyél közben te is.
 • úgy érzed, hogy nagyjából rendben van az életed, olyan langyos víz, jó lenne valamit tenni, igaziból élni. Valami motoszkál benned, hogy az élet sokkal többet tartogat számodra, de te nem tudod, hogy mi lehet az, nem tudod, hogy mit kéne tenned érte, hogy merre lépj tovább, meg tudjuk keresni ezeket a válaszokat.
 • felmerült benned a kérdés, hogy ki vagy Te, mégis mit keresel ezen a Föld nevű bolygón, mit kezdjél az életeddel, merre tovább, ezek tipikusan önismereti kérdések. Amikor rá látunk arra, hogy elértünk egy szintet, dolgoztunk, tanultunk, szerettünk, tapasztaltunk, igen, de egyre bekapcsol egy érzés, hogy valami van ezen kívül, valami másért vagyunk itt, nem csak ennyiből áll mindez, vagy éppen előjön egy olyan érzés, hogy idegen neked ez az egész, jöttél valamelyik galaxisból, valami csillagról, most itt vagy bezárva ebbe a testbe, és mégis mit kezdjél ezzel a testtel, ezzel a valósággal, mit kezdjél ezzel a háromdimenziós dologgal.
  Igen, okkal, céllal vagyunk itt, és ezt az okot, célt, magunkban találjuk meg, ha kellően figyelmesen, türelemmel figyelünk befelé.
 • ott tartasz, hogy tarthatatlan már a helyzeted, és szeretnél rajta változtatni, úgy érzed hogy a környezeted bántó, kiközösítenek megaláznak, bántanak az emberi méltóságodban, csúfolnak, kirekesztenek, gúnyolódnak, egymás után keveredsz bele a különböző konfliktushelyzetekbe és ezek már tarthatatlanok.
 • amikor úgy érzed, hogy te tele vagy jószándékkal, jóindulattal viseltetsz az embertársaid-, a külvilág iránt, és hálátlan a világ, nem becsülnek meg téged, kihasználnak, te a lelkedet is bele adod a dolgokba és magadra hagynak, hülyének néznek, a munkahelyeden rád sóznak minden feladatot, neked sokkal szarabb feladatok jutnak, mint a munkatársaidnak, vagy éppen sokkal több munkát sóznak rád ugyanazért a fizetésért, vagy éppen méltatlanul bánnak veled, összesúgnak a hátad mögött.
 • a szüleid beleszólnak az életedbe pedig te már bőséggel nagykorú vagy, vagy éppen az anyós, após, testvér, a főnök vagy bárki aki külső személy, beleszól a magánéletedbe, befolyásolja azt, megkeseríti.
 • a párkapcsolatokban érnek keserűségek.
 • megcsalt a párod, vagy éppen te csaltad meg őt.
 • tele vagy nehezteléssel, keseregsz, fájdalommal éled meg a napjaidat, vagy ha anyagi téren van elakadásod, vagy nem jön úgy a pénz ahogy szeretnéd, vagy ami jön ki is folyik a kezedből.
 • egyszerűen nem bírsz a gyerekkel, nem tudod már, hogy mit csinálj, felesel, rosszalkodik, állandóan csak panaszkodnak rá, a szép szó nem használ, megütni meg mégsem akarod.
 • a gyerekednek magatartási zavarai vannak, viselkedési zavarai, bizony-bizony a gyermek azt mutatja ami rumli van a családban. Ha neked fáj ahogy a gyereked viselkedik vagy éppen a gyerekeddel viselkednek, akkor bizony te ezért tudsz tenni, hogy ez megjavuljon. Alapvetően nem a gyereket kell elvinni ide-oda-amoda, te tudsz az életeden változtatni, hogy hogyan, ezt megbeszéljük, akár meghallgathatod hogy ha tartok erről a témáról előadást, vagy pedig ha az távoli, akkor pedig eljössz hozzám tanácsadásra, és akkor személyesen át tudjuk ezt beszélni.
 • úgy érzed, hogy elszúrtad az életedet, valami baromságot csináltál, és bánt a bűntudat, ha úgy érzed, hogy elcseszted az életedet, vagy ha folyamatosan akadályoztatva nehezítve érzed magad.
 • azt érzed, hogy valami nem stimmel az életedben, valami láthatatlan dolog állandóan megakadályoz, állandóan visszahúz, te úgy csinálnál valamit, te úgy mennél valahova, te úgy tartanál valamerre, de mindig visszahúz valami, megismétlődnek szituációk, újra és újra ugyanazokba a konfliktusokba keveredsz.
 • már tanultál sokféle módszert, már jártál sokfelé és mégis szétesik az életed, ha a tanultakat nem tudod a valóságba átvinni, a mindennapokban megvalósítani, használni.

    Mindaz amit én elmondok, mindaz amire én rávezetlek, tehát maga a személyes konzultáció kézzelfogható, azonnali változásokat eredményez az életedben. Abban biztos lehetsz, hogy teljesen más szemmel fogod látni a világot utána, mint ahogy előtte nézted, teljesen másképpen fogsz hozzáállni a helyzetedhez, az életedhez, mint előtte. Ez a megváltozott hozzáállás, ez a megváltozott nézőpont, a nézőpont váltás, ez eredményezi aztán az életedben, no meg a gyakorlás, a cselekedet, hogy teszel magadért, hogy a megbeszélt gyakorlatokat nap mint nap megteszed, hogy a megbeszélt változtatásokat megcselekszed, ezek eredményezik aztán azt, hogy megváltozik az életed.

Már pusztán a foglalkozás hatására is egy komoly változás jön létre, de azért az igazi változás, az a 30 napos programnak a végrehajtása során következik be. Tehát az, hogy találkozunk, beszélgetünk, gyakorlatozunk, sétálunk, ez önmagában édeskevés. Nem ez fogja megváltoztatni az életedet.
Ez csak elindítja a változást.

A változást te fogod létrehozni, a mindennapi gyakorlással, és azzal, hogy alkalmazod a tanultakat, a felismeréseidet, másképpen tekintesz a helyzetedre,
azzal, hogy másképpen viszonyulsz a helyzetekhez, környezethez.
Ezt a környezeted nagyon hamar vissza fogja igazolni!

Ha eddig féltél a változástól, ha eddig féltél attól, hogy az önismeret fájdalommal jár, akkor megnyugtathatlak, lehet mindezt úgy is csinálni, hogy az a számodra jó legyen. Nem kötelező fájdalommal megélni, hiszen a fájdalom az mindig valami ellenállásból fakad, azt mutatja, hogy eltérés van az elképzeléseink, és a valóság között.

Ha téged hozzáértő segítő kísér, meg lehet mindezt élni szelíden, könnyeden is, hiszen megkapod, megteszed azokat az előkészületeket, megkeresed azokat a lehetőségeket, amik segítenek abban, hogy ráláss a helyzetedre, ez könnyebbséget hoz. Amikor lépésről-lépésre haladsz, és csak azokkal a kérdésekkel foglalkozol, amiknek eljött az ideje, amire már megértél. Azokkal viszont valóban!

Abban hiszek, hogy a fájdalom az mindig ellenkezés, ellenállásnak az eredménye, ha valami olyat teszünk, ami nem időszerű, amire nem vagyunk felkészülve, amire nem adottak az eszközeink. Persze, ha valaki nagyon ragaszkodik a fájdalomhoz, akkor lehet olyan helyre menni, lehet olyan utat választani, aki azt ígéri, abban én nem tudok segíteni. Ha te ragaszkodsz a fájdalomhoz, ragaszkodsz a sértődéshez, a haraghoz, a dühhöz, a keserűséghez, akkor nyugodtan lehet átgörgetni más oldalra, akkor az én írásomat teljesen fölösleges tovább olvasnod, csak időpazarlás. Ha azt hiszed, hogy a fájdalom bármi jót is hozhat, nyugodtan lehet tovább görgetni. Sőt meg is kérlek rá!

Ha pedig készen állsz arra, hogy szeretettel, könnyeden, kiegyensúlyozottan éld a továbbiakban az életedet, és készen állsz arra, hogy ezt a szeretetet, nyugalmat, bölcsességet, a külvilágnak is megmutasd, akkor szeretettel várlak programjaimon !

A leghatásosabb, a leggyorsabb, természetesen az egyéni konzultáció.

Ha bármilyen módon támogatnád az elképzeléseim megvalósulását, vagy segíthetem a fejlődésed, írj nekem !

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.

  Ajánlott csoportok, események, ahol kapcsolódhatsz:

  Egyéni Önismereti barangolás