Önismereti barangolás

Kedves úton járó!

Eseményeink nyitottak, bárki részt vehet rajta, külön-külön is, az útvonal alkalmanként különböző. A csoport kis létszámú, a részvételnek bejelentkezés a feltétele, előképzettséget nem igényel!

Jelentkezhetsz Egyéni foglalkozásra is:
Ha inkább arra érzel hívást és teljes figyelemre vagy csöndre, megnyugvásra vágysz, kérlek jelezd felém, a tematikát hozzád igazítom, a helyszínt, időpontot egyeztetjük.

Bejelentkezés, tájékoztatás: A lenti űrlapon, vagy levelek@tiringerlaszlo.hu

Kényelmes tempójú kirándulásunkon bőséges időt és figyelmet szentelünk az élményeink befogadására, ahogy az élet szépségéhez és a természet bőségéhez kapcsolódunk. Nyugalomra lelünk, valódi élményekkel gazdagodunk, élő kapcsolatokat létesítünk a természettel, önmagunkkal és útitársainkkal.

A terep biztosítja, hogy testünket alaposan átmozgatjuk, megélénkül a vérkeringésünk, felpezsdül a szervezetünk, tüdőnket átjárja a friss, üde, tiszta levegő, légzésünk kiegyensúlyozottá, szabaddá válik. Elménk elcsendesül, lelkünk nyugalomra lel. Megtapasztaljuk az ÉLET áramlását, testi-lelki-szellemi harmóniánk rendeződik, ezáltal javul az életminőségünk.

A természetes környezet nyugalmat, békét ad, bőséges lehetőséget a szemlélődésre.Egyszerű gyakorlataink segítenek kilépni a hétköznapokból egy támogató közösségbe, ahol megélhetjük a hasonló érdeklődésű embertársaink elfogadását, megértését, jelenlétét, mégis egy meditáció-szerű elmélyült állapotot, amikor éber tudatosságunk, érzékszerveink, és a finom érzékelésünk újra aktiválásának köszönhetően tapasztalhatjuk meg a természet sokrétű csodáját.

Megélhetjük, hogy a természet részei vagyunk, megtalálhatjuk a helyünket a világban, megváltozhat az élethez, a közösséghez és a természethez fűződő viszonyunk, ezáltal hozzájárulhat az ökológiai válság kezeléséhez az egyén és a társadalom szintjén is.

Önismeretünk úgy bővül, hogy a természethez, Földanyához, a természeti elemekhez, társainkhoz, önmagunkhoz való viszonyunkat megfigyeljük, befelé figyelésünk által ráláthatunk arra, ami figyelmünket igényli. Az értő, együttérző jelenlét segít elfogadni, megértésre lelni. Gyakorlataink segítik a tudatosodást, új nézőpontokat kapunk.

Hozzájárulás:
Kérlek 4500 ft adományoddal támogasd tevékenységem.
Ha úgy érzed, hogy itt a helyed, de a hozzájárulás mértéke megterhelő lenne számodra, írj és megoldjuk.

Lehetőséged van Egyéni foglalkozásra is:
Ha inkább arra érzel hívást és teljes figyelemre vagy csöndre, megnyugvásra vágysz, kérlek jelezd felém, a tematikát hozzád igazítom, a helyszínt, időpontot egyeztetjük.

A csoport kis létszámú, a részvételnek bejelentkezés a feltétele, előképzettséget nem igényel!Hozz magaddal: Papírt, írószert.
Élelmet, inni valót.
Olyan nasit, amivel megkínálhatod a többieket.Az öltözék réteges, az időjárásnak megfelelő legyen.

A barangolást vezeti: Tiringer László önismereti mentor

Bejelentkezés, tájékoztatás: A lenti űrlapon, vagy levelek@tiringerlaszlo.hu

Szeretettel várunk !

Bejelentkezés, bővebb felvilágosítás:
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.

  Ajánlott csoportok, események, ahol kapcsolódhatsz:
  Természetes megoldás FB csoport
  Önismereti barangolásFB csoport
  Egyéni foglalkozás
  Önismereti barangolás
  Tiringer László – Összhangban a természettel FB oldal események
  Zárt FB csoportom azoknak, akik valamely programomon szeretnének részt venni, vagy már sikerült nekik:
  Élő kapcsolatok – tudatosság útján