Ringatás

Egy nagyon egyszerű, gyöngéd, mégis hatékony technika a közérzet javítására.

A kb. 1 óráig tartó kezelés masszázságyon, kényelmes öltözékben háton, hason, vagy akár oldalt fekvő helyzetben is történhet. Az egész test nagyon finom, ritmikus, főként oldalirányú ringatásban részesül, miközben minden porcikája megmozgatásra kerül. A kezelés során ez a mozgás/mozgatás hol erőteljesebbé, hol lágyabbá válik figyelembe véve a test alap-mozgási ritmusát.” – Gárdonyi Péter

A test finom mozgatásával és az értő figyelem által könnyeden oldódnak a blokkok, s ezáltal helyreáll az áramlás testi-, lelki-, és szellemi szinten is.
Leteheted a régen cipelt terheid, kimondhatod, ami a szívedet nyomja. Kioldódnak a görcsök, megszűnik a feszültség, nem kell megfelelni, létrejön egy mély nyugalmi állapot.
Ez az idő csak rólad szól, valódi figyelmet kapsz.  Az érintések hatására megnő a biztonságérzeted.

Az elfogadás terében önmagad lehetsz, megélheted az érzelmeidet úgy ahogy abban a pillanatban jönnek, hisz helyén valóak, szembe nézhetsz az elutasított, elnyomott érzéseiddel is, megértést és támogatást kapsz hozzá. Megélheted, hogy úgy vagy jó ahogy vagy, bármit is hittél eddig magadról.  Lehetővé válik ezáltal a megnyugvás, ellazulás, felfrissülés, hogy aztán friss lendülettel élhesd boldogan az életed.

Szeretettel várunk !

Bejelentkezés, bővebb felvilágosítás:
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.

  Ajánlott csoportok, események, ahol kapcsolódhatsz:
  Természetes megoldás FB csoport
  Önismereti barangolásFB csoport
  Egyéni foglalkozás
  Önismereti barangolás
  Tiringer László – Összhangban a természettel FB oldal események
  Zárt FB csoportom azoknak, akik valamely programomon szeretnének részt venni, vagy már sikerült nekik:
  Élő kapcsolatok – tudatosság útján

  Vélemény, hozzászólás?

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .