Segíts, hogy segíthessek !

Egyik kedvtelésem Nemes ügyek szolgálata, Nemes ügyek népszerűsítése.

Rengetegszer vágtam már bele új elképzelésekbe, új irányokba, amit fontosnak éreztem amit jónak éreztem, amit nemesnek éreztem, amit követendőnek éreztem és azt tapasztaltam, hogy ami számomra teljesen magától értetődő, teljesen gördülékenyen és könnyen kezdek el, könnyen változtatok, könnyen valósítottam meg, mások számára mindez hatalmas kihívást okoz.

Megismerkedtem rengeteg olyan emberrel, akik tele vannak jóindulattal, jó szándékkal, még meg is értik a nemes ügyeknek a szükségszerűségét, létjogosultságát, maguk még azonosulni is tudnak ezekkel az elképzelésekkel, azonban valami vissza fogja őket, valami hátráltatja. Legszembetűnőbb ez olyankor, amikor valami jelentős változást idézne ez elő az életükben még akkor is, ha ez a változás egy nagyon jelentős életminőség javulást jelentene, hiszen tudjuk azt, hogy ha azzal foglalkozunk, ami a mi saját dolgunk, ami számunkra előrevivő, az azzal jár, hogy az életminőségünk javul, könnyebbé válik. Rengeteg ilyen embert látok, rengeteg ilyen emberrel találkozom, akik megtorpannak. Akiknél láttam, tapasztaltam a továbblépésnek a szándékát, a továbblépésnek már a kivitelezését, megvalósítását, ha lehetőségem, eszközön volt hozzá, segítettem. Ha azzal, hogy tovább adtam azt az információt, hogy ez az ismerősöm valamit csinál, valamire hívja az embereket, akkor azzal. Ha volt egy olyan kérdés, hogy neki kéne egy jó hely, ahol az előadását megtudná tartani, akkor ajánlottam, ha azzal, hogy kéne neki egy hely ahol ő a foglalkozásait, programjait tudná tartani, akkor ajánlottam, és mindezek után elmentem arra az előadásra, részt vettem az adott programokon. Amikor láttam azt, hogy valamelyik ismerősöm egy olyan tevékenységbe kezd, egy olyan programot indít, amit én feltétlenül támogatandónak, üdvösnek tartok, igyekeztem rajta részt venni, már csak azért is, mert ez számomra is jó és azáltal, hogy én ott vagyok azáltal kifejezem azt, hogy igenis arra a programra szükség van, és a jelenlétemmel is támogattam, erősítettem azt a programot.

Változó az, hogy mire van lehetőségünk, hogy az adott elképzelést mivel tudjuk segíteni. Volt olyan helyzet is, amikor a segítő szándékú visszajelzésemmel tudtam tovább segíteni az illetőt. A lényeg az, hogy ezek az alkalmak hatalmas nagy jó érzést keltettek bennem, hatalmas nagy büszkeséget hoztak számomra. Nagy fokú boldogsággal és örömmel gondolok vissza ezekre a programokra. Mindig amivel lehetett segítettem az arra méltót. Létrehoztam és szerkesztek több Facebook csoportot, ahol lehetőséget nyújtok az előrevivő elképzelések megnyilvánulására, ahol teret, felületet kapnak ezek az elképzelések.
Létrehoztam olyan weblapokat, ahol megnyilvánulási felületet tudnak kapni ilyen elképzelések, önismereti mentorként olyan programokat állítok össze, ahol inspirációt tudnak kapni emberek, ahol lehetőséget kapnak arra, hogy felül emelkedjenek az eddigi akadályaikon, és felül emelkedjenek az eddigi gondolkodásukon, hogy az elképzeléseiket, vágyaikat, álmaikat meg tudják valósítani, hogy egyáltalán át merjék gondolni és rá merjenek nézni és egyáltalán komolyan merjék venni, hogy igenis vannak nekik ilyen álmaik, igenis lehetnek nekik ilyen álmaik, és igen, igenis szabad álmodni, és igenis szabad az álmainkért tenni és szabad az álmainkat megvalósítani, és igenis van arra mód és lehetőség. Olyan programokat alakítok ki, ahol megtanulható mindez, megtanulható, hogy hogyan tudjuk az álmainkat előhívni, hogyan tudjuk az álmainkat komolyan venni, hogyan tudjuk az álmainkat megengedni, hogy hogyan tudjuk az álmainkat felvállalni, és hogyan tudunk nap mint nap tenni azért, hogy ezek kézzelfoghatóvá váljanak, hogy ezek mindennapivá váljanak, hogy mindaz amit elképzeltünk, mindaz, amit gyermekes képzelgésnek, utópiának gondoltunk az megvalósítható, megvalósult létező valósággá váljon, amiben mi magunk élünk és amiben mások is élhetnek, megtapasztalhatnak. Teszem ezeket önismereti mentorként, segítőként.

Keresem ehhez olyan segítőknek a kapcsolódását, akik más segítői területen be tudnak ebbe a munkába kapcsolódni, akár közös előadások, tanfolyamok, rendezvények, kirándulások, közösségi rendezvények szervezésében, és keresem olyan embereknek a segítségét, akik a saját elképzelésüket szeretnék megvalósítani, akik valami hobbinak élnek, valami hobbi fontos számukra és azt szeretnék, abban szeretnének kiteljesedni, és mindezzel szeretnék embertársainkat segíteni.

Mert kell egy csapat egy olyan csapatot képzelek el, akik együttműködünk úgy, hogy az mindnyájunknak épülésére, haladására szolgál, és olyan tevékenységeket, olyan szolgáltatásokat nyújtunk embertársainknak, ami az ő épülésükre, boldogulásukra válik.
Keresek ehhez olyan segítőket, akik egyszerű hétköznapi módon segítenek egy videónak az elkészítésében, egy képnek a megszerkesztésében vagy éppen valami szövegnek a megírásában, a gondolataink népszerűsítésében, tovább adásában, akár például a Facebook csoportjainkban szerkesztőként, vagy a Facebook oldalainkon szerkesztőként, íróként, képszerkesztőként, moderátorként, vagy egyszerűen tevékeny hozzászólóként.

Miben tudnál segíteni ?
Te milyen álmodat szeretnéd megvalósítani ?
Neked miben tudok segíteni ?

Ha bármilyen módon támogatnád az elképzeléseim megvalósulását, vagy segíthetem a fejlődésed, írj nekem !

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.

  Ajánlott csoportok, események, ahol kapcsolódhatsz:

  Egyéni Önismereti barangolás

  TiLaci névjegye

  A Rólam menüben olvasható!
  Kategória: Gondolataim | A közvetlen link.

  Vélemény, hozzászólás?

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .