Tiszta lappal továbblépni

   Gondolom voltál már úgy, hogy szeretnél Tiszta lappal továbblépni, hogy szeretnéd mindazt ahol éppen vagy, ahol éppen tartasz, ami éppen az életedben zajlik, azt egyszer s mindenkorra abbahagyni, befejezni, letudni, túl lenni rajta és teljesen új életet kezdeni, teljesen tiszta lappal. S mindazt ami történt, ami volt lezárni, elfelejteni, eldobni.
Van egy jó hírem, lehet tiszta lappal továbblépni, van rá lehetőség, van arra lehetőség, hogy új hozzáállással, új irányba indulj.

   Arra, hogy a múltat eltöröld, kidobd arra nincsen mód, de balgaság is lenne. Arra viszont van, hogy egy más megközelítésből ránézve, megkeresd benne, hogy mi az amire tanít, milyen kincseket rejt számodra. Mert bizony a múltunk az egy Kincsesbánya, csak hát, a kincseket fel kell tudni ismerni. Ugyanúgy, mint ahogy egy bélyeggyűjtő felismeri az értékes bélyeget, egy ékszerész felismeri a valódi értékes ékszert, vagy egy ásványgyűjtő meg tudja különböztetni a kavicsot a drágakőtől, ugyanígy a hozzáértő szem viszont képes meglátni a történetekben a jót, ami megjegyzendő, azt ami építő.

    Ebben tudok neked segíteni, hogy feltárjuk a múltadból azt ami téged épít, amire most a múltadból szükséged van, ami a továbblépéshez segít, feltárni mindazt amire büszke lehetsz. Mindazt amire fájdalommal, nehezen nézel, azt megtanulni másképpen nézni, boldogan, derűsen, nyugodtan, az életed részeként szemlélni. Hiszen a múltunk hozzánk tartozik, azt is mi csináltuk, velünk történt, bármennyire is fájdalmas volt, bármekkora balgaságokat is csináltunk, bármennyire is szeretnénk azt pillanatnyilag meg nem történtté tenni, vagy megváltoztatni, kár lenne. Amit tudunk tenni az az, hogy tudomásul vesszük, hogy mindez megtörtént, mindez velünk történt, hogy mi csináltuk, és meg tudjuk nézni, hogy mi az ami mindebből minket szolgál, ami számunkra építő, előrevivő, és meg tudjuk nézni, hogy amire eddig fájdalommal tekintettünk, hogyan tudunk minderre szabadon, felszabadultan, boldogan tekinteni. Mert a múltnak van egy nagyon nagyon jó, Áldásos tulajdonsága. Bármennyire is fájdalmas volt, bármennyire is nehéz volt, vagy rossz volt, vagy nem kívánatos, vagy bármiféle negatív jelzőt tehetsz rá, az az Áldásos jó tulajdonsága, hogy vége van. A múlt nem létezik, a múlt csupán egy emlék. Az emléket viszont te hordozod, és ezt az emléket te úgy alakítod át, te olyan szemmel nézel, vagy gondolsz rá, ahogy neked tetszik, ami számodra előrevivő, ami számodra jó, hát akkor meg miért kéne fájdalommal gondolni rá? Miért kéne tőle szenvedni? Ebben a pillanatban, a jelen pillanatban, gondolhatsz minderre boldogan. Amennyiben el tudod engedni, és nem mérgezed vele a jelenedet tovább. Na ezt tanuljuk meg! Mindaddig, amíg a múltra fájdalommal, sértődötten gondolunk, az számunkra nehézséget, fájdalmat hoz, ami megkeseríti a jelenünket, és elsötétíti a jövőnket. A nyugodt, boldog, szabad életnek az egyik kulcsa az, hogy a múlt terheit letegyük, hogy egyszer s mindenkorra tudomásul vegyük, hogy a múltnak vége, a múlt elmúlt, és egyszer s mindenkorra kijelentjük, hogy nincs ránk tovább visszahúzó hatással! Bármi is történt, csak addig bánt minket, amíg haraggal, fájdalommal gondolunk rá. Na addig viszont a foglyai vagyunk! Mindaddig, amíg a fájdalom és a neheztelés bennünk jár, vagy a harag, a düh, a keserűség, mindaddig a múlt foglyai vagyunk. Mindaddig tart a múlt, mindaddig mérgezi a jelenünket, mindaddig mérgezi a jövőnket. De abban a pillanatban, ahogy felülemelkedsz ezen, ami egy megtanulható, megvalósítható, hozzáértő segítő által végrehajtható változás, felszabadít, könnyűséget ad.

   Amíg a múltunkkal vagyunk elfoglalva, nem tudjuk a jövőnket építeni, ezért ugyanazt a folyamatot folytatjuk tovább.

    Ha szeretnél tiszta lappal továbblépni, új fejezetet kezdeni az életedben az úgy kezdődik, hogy hozol egy határozott döntést és kijelented, hogy most ebben a pillanatban véget ér a múlt, most ebben a pillanatban új irányba lépsz tovább. Amint meghoztad ezt a döntést, amint megtetted ezt a kijelentést, el tudsz kezdeni új irányba lépni. Ezt a lépést tudom neked segíteni, ennek a lépésnek a megtételében tudok melletted lenni.

Ha bármilyen módon támogatnád az elképzeléseim megvalósulását, vagy segíthetem a fejlődésed, írj nekem !

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.

  Ajánlott csoportok, események, ahol kapcsolódhatsz:

  Egyéni Önismereti barangolás

  TiLaci névjegye

  A Rólam menüben olvasható!
  Kategória: Gondolataim | A közvetlen link.

  Vélemény, hozzászólás?

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .